1:a kock

Arbetsbeskrivning

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster som skapar värde för kunden. Vi månar om kvalitet och service, är tydliga i våra åtaganden och för en aktiv dialog med våra kunder. Våra verksamhetsområden är IT/telefoni, ledningsstöd, måltidsförsörjning samt logistik.

Strandgärdets kök producerar måltider till Visby lasarett och en del äldreboende i Visby med omnejd. Köket är ett av 26 tillagningskök inom Regionens Måltidsförsörjning. Inom köksområdet har vi även serveringarna på Strandgärdet (lasarettet), Café Korpen och seniorboendet Gråbo. I köket tillagas c:a 800 lunch (vardagar) och 250 kvällsmåltider. Köket har öppet alla dagar på året.
Vår 1:a kock har fått nytt jobb därför söker vi nu en ersättare.


ARBETSUPPGIFTER
Leda, fördela och utveckla produktionen i Strandgärdets tillagningskök. Ansvara för att produktionen genomförs på ett ekonomiskt och rationellt sätt, utifrån gällande förutsättningar. Du ska tillsammans med den övriga personalen i köket förbereda, tillaga och distribuera måltider till lasarettets avdelningar och olika äldreboenden. Alla vardagar även lunchservering till restaurangen på Strandgärdet och Café Korpen. I jobbet ingår att medverka vid planering av måltidsproduktion, leda tillagningen i köket och se till att kunderna får det de har beställt. Du ansvarar för att följa regelverket, som exempel att tillse efterlevnaden av olika mål och policy, men även att produktionen genomförs på ett säkert sätt genom att följa egenkontrollprogram och maskininstruktioner.
Du är inte främmande för att göra alla sysslor som förekommer inom verksamheten.
Vi arbetar tillsammans med kunderna för att ständigt bli bättre och att marknadsföra matglädjen i måltiderna för att få in måltiden som en del av verksamheten.
I arbetet ingår att delta i olika projekt för utveckling av hela avdelningens verksamhet.
Vid behov även kunna arbeta i andra kök.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, minst 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper om matlagning och matlagningsmetoder. Kunskap om egenkontrollprogram, datavana, ekonomi och specialkoster. Du har tidigare erfarenhet av personalledning. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, kan jobba självständigt, är anpassningsbar och drivs av att få utveckla och förbättra verksamheten. Körkort erfordras. Du har jobbat minst 1 år i någon form av arbetsledande ställning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kristina Björkander
0498-268680
Avtalsområde kommunal, facklig information.
0498-269000
Enhetschef Kristina Björkander
0498-268680
Enhetschef Kristina Björkander
0498-26 86 80

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Gotland, Köksområde Strandgärdet VISBY
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-03-04 Provanställning tillämpas.
  • Publicerat: 7 februari 2014

Besöksadress

Visborgsallén 19 Visby
None

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010