1:a linjens chef Kost

Arbetsbeskrivning

I Landstingsservice har Landstinget i Kalmar län samlat alla servicetjänster för att underlätta arbetet för vården och landstingets övriga verksamheter. Landstingsservice upprätthåller och utvecklar de tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet och strävar efter att alltid vara landstingets självklara val när det gäller service och tjänster.
Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet och engagerat arbetsklimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.
Våra verksamhetsområden är Administration, Fastighetsdrift, Fastighetsförvaltning, Kost/Transport/Lokalvård, Logistik och Upphandling och vi arbetar i ett ledningssystem som är certifierat enligt ISO för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Landstinget i Kalmar län omfattar Öland och en stor del av sydöstra Sveriges kust med allt från skärgård till Smålands djupa skogar. Här finns många alternativ till boende och ett rikt kultur- och friluftsliv.

1:a linjens chef Kost
Tillsvidareanställd
SF:2013:17
Arbetsplats: Västerviks Sjukhus

Landstinget har påbörjat en spännande resa. Vi ska servera Sveriges bästa sjukhusmat till inneliggande patienter och till kunder i våra restauranger och caféer. Målet är politiskt förankrat och omfattar länets tre sjukhus, Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Nu söker vi en 1:a linjens chef som ansvarar för drift och utveckling av servering av måltider till inneliggande patienter samt för restaurang, café och kioskverksamheten på Västerviks Sjukhus. Uppdraget kräver att du har vilja att leda och motivera dina medarbetare, ett trettiotal, på ett lärande och utvecklande sätt. Du är van att leda i förändring. Du har ett nära samarbete med kostsamordnare och dietist för att skapa mervärde för patienter och övriga gäster samt hållbarhet i hela måltidskedjan. Du har verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Du är underställd basenhetschefen och ingår i basenhetens ledningsgrupp tillsammans med andra chefer inom basenheten Kost/Transport/Lokalvård.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleutbildning från kostvetarprogrammet/ kostekonomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har utbildning och erfarenhet inom ledarskap och organisation. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i storkök och ett genuint intresse för mat och människor samt erfarenhet av sjukhuskoster. Vi arbetar i AIVO kostdatasystem och ser gärna att du har utbildning i detta system. Vi förutsätter att du som ledare har hög social kompetens och ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap. B-körkort är ett krav.

Till ansökan vill vi gärna att du bifogar en beskrivning på hur du ser på chef-ledarskap samt på förbättrings och utvecklingsarbete generellt sett.

Läs gärna om oss här:http://www.ltkalmar.se/forskning-och-forbattring/kvalitet-och-forbattringar/forbattringsarbete/sveriges-basta-sjukhusmat/




Upplysningar
Åsa Andersson Basenhetschef 0480-814 98
Facklig företrädare
Ledarna: Marie Westerlund 0490-863 37, 070-571 65 03
Vision: Britt Wimarsson 0490-861 68
Kommunal: Larita Wigander 0490-862 30






Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst

Sammanfattning

Postadress

Länssjukhuset Hus 4 plan 4
KALMAR, 39185

Liknande jobb


Avdelningschef till dialysmottagningen Arvika och Torsby

Avdelningschef till dialysmottagningen Arvika och Torsby

22 mars 2024

Västtrafik söker Avdelningschef för Samhällsutveckling

Västtrafik söker Avdelningschef för Samhällsutveckling

27 februari 2024

22 februari 2024