1:e kock

Arbetsbeskrivning

Restaurang Grodan är ett franskt brasserie i modern tappning med 210 sittplatser (sommartid 330) i a la carte-restaurangen, en festvåning med plats för 40 - 200 gäster, samt cateringverksamhet. Tempot på krogen är högt och det krävs kunskap, välvilja och erfarenhet från personal för att kunna ge bra service till våra ständigt återkommande gäster. Förutom att vara en duktig matlagare så bör du ha stor vana av ledarskap samt trivas på en krog med stor andel stamgäster. Viktigt för oss är alltså att behålls en hög och jämn standard på såväl maträtter som service. Har du tidigare erfarenhet av att leda ett kök där a la carte-verksamheten går sida vid sida med festvåning? Skulle du dessutom trivas på ett brasserie där varje dag är olik den andra? Föredrar du att arbeta på ett stor krog framför en liten? I sådana fall är chansen stor att du är rätt person för oss. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära arbetsledning, leveransbeställningar och arbetsplanering.

Sammanfattning

Besöksadress

Grev Turegatan 16
None

Postadress

Grev Turegatan 20
STOCKHOLM, 11446

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010