1:e kock till O´Learys Göteborg Central

Arbetsbeskrivning

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

O'Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 100 sportbarer över hela världen. Att besöka O`Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat.

Vi söker 1e kock/skiftledare på heltid för tillsvidareanställning till O´Learys Göteborgs central.

Arbetsuppgifter:
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Skiftledare är du ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Till din hjälp har du ett antal system och en rutinerad personalstyrka.

Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.


För befattningen krävs:
. relevant yrkesutbildning
. viss kunskap i restaurangekonomi
. erfarenhet av arbete som Skiftledare, Kallskänka, Kock eller liknande tjänst är meriterande
. behärskar svenska i tal och skrift, alt. engelska

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandinavian Service Partner
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast lön
  • Heltid Tillsvidare 6 månader provanställning
  • Publicerat: 12 september 2016

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kock över sommaren

23 maj 2024

Kock till thailändsk restaurang

22 maj 2024

Kock till café i Vasastan

22 maj 2024

Kock till Enskede Deli

Kock till Enskede Deli

22 maj 2024