OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
En del av Måltidsfabrikens verksamhet består idag av storköks produktion som riktar sig åt olika verksamheter däribland Vård & Omsorg m.m. Utöver detta bedrivs även catering till olika företag och privata tillställningar, bolaget utgår från sitt produktionskök i Helsingborg. Produktionsvolym är till stor del planerad en vecka i förväg. Kundstocken är varierande typer av verksamheter med olika krav från respektive kund. Det kräver att personalen är serviceinriktade, organiserade och flexibla.
Vi söker nu en kökschef till Måltidsfabriken i Helsingborg.
* Du kommer att arbeta tillsammans med kökschefen i ett team om 4 personer.
* Vi söker dig som har en god förmåga att led människor i grupp
* Att arbeta organiserat och ha en god planeringsförmåga för produktionsprocessen är av största vikt.
* Ekonomiskt tänkande i köket
* Datorkunskaper (Office)
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då vi är ett litet team.
* Du är en lagspelare som hjälper till där det behövs.
* Måltidsproduktion (kall-och varm, storkök)
* Inköp
* Ansvar över meny planering
* Egen kontroll/HACCP - uppföljning och kvalitetssäkring