Är du Ystad Saltsjöbads blivande Food & Bevarage Manager?

Är du Ystad Saltsjöbads blivande Food & Bevarage Manager?

Arbetsbeskrivning

Ystad Saltsjöbad, ESSgroups första destination.

Havsbrisen, livet och värmen är det som når dig in i själen när du stiger in hos oss. 2007 började Ystad Saltjöbad ta ny form och färg, och har sedan dess fyllts med förväntan, upplevelser och utveckling. Nu är vi flera destinationer som tillsammans levererar upplevelser i världsklass och skapar minnen för våra gäster. Alla destinationer har olika form och färg men är fyllda av engagerade medarbetare som tillsammans lever och andas våra värderingar; personliga, professionella, passionerade och lekfulla.

Mat och dryck ligger oss varmt om hjärtat och nu söker vi dig som vill förädla, utveckla och leda våra olika team inom Food & Bevarage, är det du?

Om tjänsten
Som Food & Bevarage Manager är du ytterst ansvarig för att alla våra outlets inom Food & Bevarage. Detta omfattar både medarbetare, gäster och ekonomiska nyckeltal. Du kommer leda ett team på sex avdelningschefer, även om rollen förutsätter ett strategisk arbetssätt där du alltid blickar in i framtiden så tror vi på en nära ledarskap. Din närvaro i driften skapar trygghet och engagemang. Du kommer även ingå i vår AC-grupp (avdelningschefer) där vi träffas varje månad för att frikostigt dela med oss av kunskap och engagemang. Någon helg varje år är du också MOD (Manager on Duty), då är du ytterst ansvarig i huset och stöttar dina kollegor på samtliga avdelningen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar men är inte begränsade till:

- NMI och eNPS, du leder genom våra värderingar och säkerställer att dina medarbetare trivs, utvecklas och har rätt förutsättningar att vara sina bästa jag.

- NPS, du är ytterst ansvarig för att våra F&B outlets levererar enligt uppsatta mål och bidrar till att skapa stamgäster.

- Ekonomi, du säkerställer att våra F&B outlets följer uppsatt budget och nyckeltal.

- Samverkan med hela huset för att vi ska lyckas tillsammans.

- Schemaläggning, timrapportering och fakturahantering.

Om dig
Din bakgrund speglar en passion för mat och dryck. Kanske har du varit i en likadan roll? Du kanske har jobbat några år som Executive, Head Chef eller restaurangchef i en större organisation och är redo att ta nästa steg? Oavsett bakgrund behöver du ha några år som ledare i bagaget. För oss är det viktigt att du är trygg, tydlig och kommunikativ. Du tror på ett nära ledarskap där våra värderingar styr dig i vardagen. Vi tror också att flexibel, beslutsam och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Praktisk info
Tjänsten är tillsvidare på 100%
Tillträde för tjänsten är under april/maj.
Tjänsten går att söka fram till den 31 januari men vi kan komma att kalla dig till en första intervju innan sista ansökningsdag. Du kommer få träffa kollegor, närmsta ledare, HR och VD under processen. Innan vi väljer varandra har du genomfört kapacitetstest och lämnat referenser.

Här kan du läsa mer om ESSgroup: https://www.essgroup.se/
Här kan du läsa mer om Ystad Saltsjöbad: https://www.ysb.se/

Vi ser fram emot din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 december 2023
  • Ansök senast: 31 januari 2024

Liknande jobb


Kock kökschef

Kock kökschef

2 april 2024

kock, köksmästare

29 mars 2024

Chefskock

29 mars 2024

18 mars 2024