Assisterande restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Hotel Gyllene Uttern ligger i en naturskön miljö med vy över Vättern och Visingsö, bara 6 minuter från Gränna Hamn. Restaurangen erbjuder klassisk svensk mat med lokala råvaror.

Som assisterande restaurangchef är du med och driver vår restaurang. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du har en passion för service, trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du tillsammans med restaurangchefen era medarbetare att leverera service i världsklass! Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem.

Utbildning/erfarenhet:
Du har en restaurangutbildning i grunden och minst 4 års yrkeserfarenhet från arbete inom service. Du har tidigare haft en ledande position i restaurang och bra ledaregenskaper, erfarenhet gällande schemaläggning, varuinköp samt försäljning av dessa. Du jobbar på ett organiserad och strukturerad sätt och är van att ha många bollar i luften.

Uppstart:
Snarast

Anställning:
6 månaders provanställning

Arbetstid:
Heltid, tjänsteman

Kontaktpersoner på detta företaget

Receptionschef Kerstin Tjärnström
0390-108 00
Kökschef Mathias Kall

Restaurangchef Gazza Kahrimani
0390-10807

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Gyllene Uttern GRÄNNA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 27 september 2016

Besöksadress

Hotel Gyllene Uttern
Gränna

Postadress

Hotel Gyllene Uttern
GRÄNNA, 56392

Liknande jobb


Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024

Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024