Avdelningschef,  Kök och restaurang Karlskrona

Avdelningschef, Kök och restaurang Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Om oss
Vill du vara en del av ett fantastiskt team och utveckla framtidens patientmåltider

Kök och restaurang i Karlskrona har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter inom Region Blekinge.

Dessutom lagas mat till personalrestaurangen på sjukhuset som under normalt läge även är öppen för allmänheten. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade på nivå två. Karlskronas kök är ett tillagningskök där ca 30 medarbetare arbetar. Här tillagas 600 - 800 portioner dagligen. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt.

Om jobbet

Övergripande för tjänsten är att utveckla och ansvara för avdelningen Kök och restaurang i Karlskrona samt  ha ett nära samarbete med övrig måltidsverksamhet i basenheten.

Rollen som avdelningschef innebär höga krav på att arbeta med- och utveckla relationer inom och mellan verksamheterna. Ta fram, kommunicera och följa upp mål samt utveckla arbetssätt, ständiga förbättringar och lösningar inom ramen för uppdraget. 

Vi söker därav dig som är en tydlig, modig och trygg ledare!

Du som avdelningschef (första linjen) ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal samt ingår i basenhetens ledningsgrupp.

Region Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefskap med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning som är skilt från chefskapet.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant högskoleutbildning, gärna som kostekonom eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
Vidare har du administrativ förmåga med god datakunskap samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska ha dokumenterad ledarskapserfarenhet där förändringsledning,  personal- och ekonomiansvar har ingått. Det är positivt om du har erfarenhet av ledarskap inom region eller annan offentlig verksamhet.

Kunskap inom verksamhetssystemet Matilda är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för Logistik och Måltidsservice, består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet.

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 februari 2022
  • Ansök senast: 6 mars 2022

Liknande jobb


Kiruna kommun söker Kostchef

Kiruna kommun söker Kostchef

28 augusti 2023

Måltidschef

24 augusti 2023

Kostchef

16 augusti 2023

Vegan och vegetarisk kock sökes

4 augusti 2023