OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en bagare som blir del av ett erfaret bagarteam med känsla för kvalité, smak och hållbarhet. Du kommer främst att jobba med att producera bröd och bullar till våra gäster i Vincaféet under frukost, lunch och middag. Du kommer även få möjlighet att stötta våra konditorer. Tillsammans med dina kollegor i bageriet drivs du av att skapa härliga smakupplevelser för våra hotell och konferensgäster, men även våra lokala grannar som gärna besöker oss alla dagar i veckan.
Vår Gård välkomna både hotell och konferensgäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.
Förra sommaren öppnade vi upp ett nytt Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Här serverar vi frukost, konditoriprodukter, lunch och barmat. På helgerna har vi caféverksamhet där du blir en del teamet bakom. Vi bakar bröd både till försäljning och till våra gäster i huset. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.
Kvalifikationer och egenskaper:
- Minst 1 års erfarenhet som bagare.
- Kunnig inom bröd, surdeg, franska degar (croissant/pain au chocolat), olika sorters bageriprodukter.
- Stark känsla för estetik, smak och detaljer.
- Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.
- Du är gillar att jobba i team, är ansvarstagande, strukturerad och van vid att arbeta självständigt.
-Erfarenhet som konditor meriterande
Arbetstiden är vardagar och rullande helger.
Självklart har vi kollektivavtal.