Bagare / Konditor

Arbetsbeskrivning

Artipelag är en internationell mötesplats för gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat baserad på lokala, naturliga råvaror. En helhetsupplevelse för alla åldrar, belägen i den unika svenska skärgården, 20 min från Slussen. Köket leds av Fredrik Björlin fd lagkapten i Kocklandslaget

Det ryms många olika konstarter under Artipelags gröna tak och naturligtvis tar även matlagningskonsten sin givna plats. Här möter du, förutom ett välförsett kafé, två spännande och sinsemellan helt olika restauranger.

Restaurangen på entréplanet är döpt till Bådan efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren. Här inne kommer att serveras god, närande husmanskost och enklare smårätter. Samt bröd och bakverk. Under årets varma månader håller den stora uteserveringen öppet med kött, fisk och annat gott från grillen.

Vår eleganta la carte-restaurang är belägen på plan 3. Skräddarsydd för långa, njutningsfyllda middagar med goda vänner eller affärskollegor. Här uppe har du hela Baggensfjärden för dina fötter - vare sig du sitter inne, ute eller i något av våra fyra chambre separé.
Förutom att vara en duktig kock så bör du trivas på en krog med stor andel stamgäster. Viktigt för oss är alltså att behålls en hög och jämn standard på såväl maträtter som service.

Kontaktpersoner på detta företaget

Fredrik Björlin
073-6876708
Daniel Lövenstierne
0702152360
Kökschef Fredrik Björlin
073-6876708
Fredrik Björlin
073-6876708

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ARTIPELAG AB Gustavsberg
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Publicerat: 3 juni 2013

Besöksadress

Artipelagstigen 1
Gustavsberg

Postadress

P.O Box 115
Gustavsberg, 13423

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010