B.A.R. söker Kock

Arbetsbeskrivning

Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)

Du kommer att fa° ett arbete i ho¨gt tempo och fartfylld miljo¨ da¨r alla jobbar med en ho¨g niva° fo¨r att fa° ut det ba¨sta utav ra°varan.
Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hja¨lper varandra fo¨r att lyckas.

Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!

B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.”
– Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.

Lux Restauranger a¨r idag en koncern som driver 4 restauranger & 2 Cafe samt ett bageri med olika inriktningar. Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan, Open Cafe pa° Valhallava¨gen, The Bakery & Penny and Bill på Grev Turegatan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Cheffle HB Vemdalen
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 13 juni 2017

Besöksadress

Skalspasset
Vemdalen

Postadress

Skalspasset
Vemdalen, 84092

Liknande jobb


Kock med ambitioner

Kock med ambitioner

15 maj 2024

Vi på Bakfickan Valdemarsvik söker kock/köksassistent.

15 maj 2024

Kock på Kajuteriet

Kock på Kajuteriet

30 april 2024