OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotell Lappland ligger vackert beläget vid Umeälven. Hotellet består av 207 hotellrum, 1 800 konferensplatser, 21 konferensrum och 700 restaurangplatser samt olika festvåningar.
Som biträdande kökschef på Hotell Lappland jobbar du 7 dagar och är ledig 7 dagar. Vi vill att du har yrkesvana från ledande position i storkök och a la carté. Du ska även ha erfarenhet av att leda personalen i köket i den dagliga driften samt vid stora evenemang och banketter. Vidare söker vi dig som är strukturerad och effektiv och har förmågan att organisera, planera och leda köket. Vår restaurang är mångsidig och vårt mål är att bli en reseanledning i norra Sverige. Vi serverar a la carté, gourmetmiddagar, lunchsering och bankettmiddagar.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Mattias Forsgren
0950-37008
VD Mattias Forsgren
0950-37005
VD Mattias Forsgren
0950-37005
Kökschef Mikael Enfors
VD Mattias Forsgren
0950-37 008
Kökschef Mikael Enfors
0950-37010
VD Mattias Forsgren
0950-37008
VD Mattias Forsgren
0950-37000