Chef / Kock

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotels består av internationella fullservice hotell, centralt belägna i större städer eller vid flygplatser. Servicen är personlig, engagerad och informell i en formell atmosfär. Hotellen erbjuder moderna och klassiska rum, restauranger, barer samt konferens - och mötesfacilteter. Clarion Hotels är en del av Choice Hotels Scandinavia som är Nordens ledande hotellkedja med fler än 150 hotell i Norden och Baltikum. Kedjan marknadsför de fem varumärken Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion Hotel. Choice Hotels Scandinavia är en del av Choice Hotels International med över 5 000 hotell i 42 länder. Vi söker en glad och positiv medarbetare till vårt bankett- och lunchkök. Minimum 5 års yrkeserfarenhet, [ Tjänsten innebär tillagning och kvalitetskontroll av den varma maten med ett visst ansvar för beställning och hushållning av råvarorna utifrån givna menyer. Kreativitet främjas, delaktighet och ideer vid framtagning av nya menyer välkomnas. Vi ser gärna att du har bred kunskap i, men framför allt ett stort intresse för, matlagning från olika kök och på olika nivåer. Vi gör mat till från mindre och enklare sällskap på 20 personer och upp till stora bankettbuffer, mingelbuffeer och tallriksmiddagar för 600-700 personer. För oss är det viktigt att våra gäster blir oerhört nöjda oavsett de väljer en pytt i panna eller en exklusivare 3-rättersmeny. Arbetstid är 2 veckors rullande schema Lön enl. kollektivavtal

Kontaktpersoner på detta företaget

Fredrik Hjulfors

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Stockholm
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 26 februari 2007
  • Ansök senast: 15 mars 2007

Besöksadress

Ringvägen 98
None

Postadress

Ringvägen 98
Stockholm, 10460

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010