Chef/Kock Kitchen & Table Karlstad

Arbetsbeskrivning

Nordic Choice Hotels AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 6,0 miljarder kronor och mer än 9200 anställda. Koncernen marknadsför över 170 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Resorts på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.



”The kitchen of Marcus Samuelsson brings the flavors of Manhattan to your table”

New Yorker Marcus Samuelsson har bestämt sig för att föra in Manhattans internationella smaker och kök till Skandinavien, för att kombineras tillsammans med lokala råvaror med syftet att ge dig spännande och uppfriskande smaksensationer. Vi tror på att Fine Dining ska vara Fun Dining och strävar efter att skapa möten; med personalen, köket och framförallt gästerna runtomkring. Med familjära miljöer bjuder vi på lokala klassiker med internationell standard och smak.

Vill du arbeta på en av stans absolut bästa restauranger och trivs i en levande och avslappande atmosfär? Och är en stjärna på service? Och vill vara med i ett team och utveckla en restaurang som ska vara Karlstads självklara favorit? I så fall ska du söka arbetet som kock hos oss på Kitchen & Table - signerad Marcus Samuelsson.


Vi söker nu Kock till Kitchen & Table Karlstad

Kitchen & Table öppnades i april 2013 och på bara ett par månader hamnade vi på topp på Tripadvisor över de mest rekommenderade restaurangerna i Karlstad och idag är vi rankade som nr 1 av 116 restauranger. Restaurangen ligger på Clarion Hotel Plaza som är en del av Nordic Choice Hotels.

Vi söker dig som är kock och som har minst tre års dokumenterad erfarenhet. Du ska vara "hungrig", driven, initiativrik och fylld med massa energi, mod och begeistring. I jobbet får man vara delaktig i menyskapande samt utveckling av vårt koncept. Det mesta av arbetstiden är lagd till kvällstid men det kan även röra sig om vissa dagpass och det gäller både vardagar och helger. Du kommer att rapportera till vår Sous Chef som även är en del av det dagliga arbetet.

Tjänsten är på 100 %.

 

Vi ser fram emot din ansökan. Du skickar den genom länken nedan.


Vid frågor kan du ringa eller maila vår Food & Beverage Manager David Carlander på david.carlander@choice.se eller via vår växel, dagtid på 054-100 200.

  

Här kan du läsa mer om restaurangen: kitchenandtable.se/karlstad

Här kan du läsa mer om Clarion Hotel Plaza: choice.se/clarion/plaza

 

Tillsammans med Marcus Samuelsson lanserar Clarion Hotel, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Under 2013-2015 öppnar Kitchen & Table på alla Clarion Hotell i Sverige och Norge (förutom Clarion Hotel Post som har Norda Bar & Grill samt Clarion Hotel Sign som har American Table Brasserie & Bar, båda i samarbete med Marcus Samuelsson).

Kontaktpersoner på detta företaget

David Carlander
+46 54100200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Plaza Karlstad Karlstad
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt överrenskommelse
  • Varierande, mest kvällar tills vidare
  • Publicerat: 3 september 2014

Besöksadress

V Torggatan 2
None

Postadress

V Torggatan 2
Karlstad, 65225

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010