Arbetslivsinstitutet.se

Dags för nya utmaningar? Vi söker kockar med kärlek till råvaran


2 platser Tillsvidare Heltid Individuell lönesättning efter överenskommelse Månadslön Heltid, schemalagd arbetstid 37 tim/vecka, helgarbete förekommer Tillsvidareanställning

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. 
 
Snart är vi igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår det förberedande arbetet för fullt. Vill du bli en i gänget och följa med på vår spännande resa med uppbyggnaden av nya Måltidsservice på Södersjukhuset? 
Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Vi arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det bl.a. att arbeta med hållbara måltider i alla led. 
Vi söker nu efter kockar till den nya sektionen Måltidsservice. Den som vi söker ska ha ett stort intresse för service och måltiden.
 
Arbetsuppgifter: 
Som kock kommer du att vara en del av teamet som lagar mat från grunden för våra patienters bästa, med din matlagning så vill vi ge den bästa av måltider som ger tillfrisknandet bättre förutsättningar. I teamet som du ingår i kommer ni gemensamt att arbeta för att följa uppsatta rutiner och mål och tillsammans skapa en stimulerade och utvecklade arbetsplats. Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna mål kopplade till sjukhusets värdegrund.
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning schemalagd arbetstid 37 tim/vecka, helgarbete förekommer
 
Kvalifikationer: 
Restaurangutbildning eller likvärdig utbildning, datakunskaper samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. 
Meriterande är vana från arbete i restaurang och storkök, specialkost och arbete med kostdatasystem. Som kock i Måltidsservice krävs det att du är driven och engagerad och har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt, du drivs av att utvecklas och trivs i en varierande och dynamisk miljö. Vi förutsätter att du delar våra värderingar, har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP.
 
Personliga egenskaper: 
Vi ser att du är en flexibel person som tycker att det är utvecklade att få göra många olika saker. Du har en väl utvecklad servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra och beredd att genomföra förändringar. Du ska vara positiv, engagerad och lösningsorienterad.
 
Information om tjänsten lämnas av: 
Kostchef Patric Gill 
tel:08-616 16 85
 
Fackliga företrädare: 
Kommunal Södersjukhusets expedition 
tel:08-616 16 83
 
Övrig information: 
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett roligt arbete på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen. 
Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare. 
Läs gärna mer om Södersjukhuset på vår hemsida: www.sodersjukhuset.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Wiberg

Niklas Blomberg
08-616 17 10
Tina Sjöqvist
08-616 2961
Anna-Karin Svedén
08-616 18 27
Nina Hermansen
08-616 1212
Viveca Dahlström , 08-616 28 11
08-616 1589
Peter Blomberg
08-616 31 75
Nancy Skohg

Nancy Skohg

Petra Ekbacke, Vårdenhetschef
08-616 20 35
Birgitta Möller
08-616 26 76
Ann-Marie Bernsveden
08-616 40 95, 070-9930350
Helena Strömgren

Marina Adler
08-616 41 48
Karin Juhlin
08-6161593
Christina Otterstam

Anna Kristina Taavo Dickman
08-616 1589
Lena Langenfors
08-616 37 29
Anna Wiberg

Irina Ekstrand
072-599 37 56
Elisabeth Pantzar
08-616 31 61
Patric Gill, kostchef
08-616 16 85
Patric Gill
08-616 16 85
Margareta Hansell

Anna Malm

Lisa Skogström
08-616 46 57, 072-5993734
Lisa Skogström
08-616 446 57, 072-5993734
Birgitta Milton
072-599 38 45
Helene Berg
08-6161512
Julia Hedin
072 599 28 13
Fredrik Stenius
08-616 40 29
Anna Wiberg

Ingrid Rasmuson
08-616 10 93, 616 10 11, 073-966 09 52
Emma Lindbäck
0725993529
Tora Almquist
0725993517
Nancy Skohg
08-616 30 00
Eva Ullman
08-718 65 21, 0700-891 713
Peter BLomberg
08-616 12 23
Rebecca Rosenqvist
072 599 39 27
Git Eliasson
08-616 17 22
Marina Adler-Runow
08-6164148/076-569 65 92

Ansök

> Sista ansökningsdatum: 11 October 2017

Södersjukhuset

Besöksadress

Sjukhusbacken 10
None

Postadress

Sjukhusbacken 10
Stockholm, 11848

Liknande jobb


Kock/Kökschef Haninge kommun 15 September 2017 Kock/Kökschef
Matkunnig kock Compass Group AB 14 September 2017 Matkunnig kock
Kock till Fazers restaurang på Förskolan Skogsdungen Fazer Food Services .. 15 September 2017 Kock till Fazers restaurang på Förskolan Skogsdungen
Erfaren Kock, Kungsholmen Stockholm Sodexo AB 16 September 2017 Erfaren Kock, Kungsholmen Stockholm