OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir rióligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Specialkock till vårt produktionskök på Umeå regionsjukhus, tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Västerbotten på Regionsjukhuset i Umeå. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till restaurang Kulinarium och Älvan, vi hanterar varor som skickas till avdelningarna och levererar catering.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillagning av specialmat, avvikande kost såsom allergier, konsistensanpassat, önskekost, mat samt egenkontroll för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter.
Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket och flerårig erfarenhet från storkök. Du är dessutom utbildad inom diet-och specilkost. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vi lagar mat från grunden och en stolthet i allt vi gör.
Vi erbjuder en:
Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram samt möjligheter att växa i företaget.
Stort fokus på hälsa och säkerhet
Om tjänsten:
Tillsvidare 100% 37 timmar varannan helg.
Frågor om tjänsten besvaras av produktionschef Bengt Granberg, bengt.granberg@sodexo.com Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem på sodexo.se. Din ansökan vill vi ha senast 2024-05-31 men rekrytering sker löpande.
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,