Dietkock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistikreception och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)

Nu söker vi en engagerad och kunnig dietkock till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

 

Har du rätt inställning?

För att vi ska kunna ge vår kund service i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingar; Laganda, Serviceanda och Utveckling.

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:



Laga dietmat till patienter



Egenkontroll



Städ och disk vid behov



Övriga i ett kök förekommande arbetsuppgifter



Kvalifikationer/krav



Utbildad kock minst 2-år på gymnasienivå



Yrkeserfarenhet som dietkock minst 3 år



Datakunskaper



 

Vi söker dig som



Har ett stort intresse och kunnande om specialkost och allergener och sätter patienter och gäster i fokus



Är flexibel och serviceinriktad



Är stresstålig



Har en god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas



Är kreativ och engagerad



 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 68%, dagtid, inklusive varannan helg

Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102

Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-20

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMe

 

 

 

 

 

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 7 november 2016

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023