Driftig kock med kunskap om hälsa och näringskunskap

Arbetsbeskrivning

KC Upplevelsedesign AB söker diftig kock med kunskap om hälsa och näringskunskap.

Vi söker kock med kunskap och eget intresse i matlagning med hälsa och näringskunskap. Upplevelsedesign har innehar flera restaurangdrifter men arbetar också med utveckling av produkter och koncept inom restaurang och catering. Arbetsplats är Stockholm med bas på restaurang. Tjänsten är restaurang kock men med fokus på kreativ matlagning där teknik, råvara och en totaltmedvetenhet är i fokus. Tjänsten innefattar även utveckling av cateringkoncept 2018/2019. I tjänsten innefattar även deltagande i matlagningskurser och aktiviteter i olika nivåer.

VI ERBJUDER
Som driftig kock är du medansvarig för alla gäst- och evenamngmåltider/kurser. Gemensamt ansvarar i köket även för städning, inventering, beställning, leveranser och disk. Du arbetar under Traktören.

Säsongsanställning med start under April/maj 2018.
Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
Kanske Sveriges kreativaste kockjobb

DU ÄR
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete.
Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus.
Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
Innehar data kunskap/office
Intresserad i ämnet och intresserad av att vara med och utveckla

DU HAR
Passion för svensk matkultur.
Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
Arbetat självständigt i kök.
Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Är insatt iintresserad av hållbarhet och vad det innebär
Kunskap, gärna utbildning inom näringslära
Kunskap om ekologi och säsong

KANSKE HAR DU OCKSÅ
Tidigare arbetat i kök med uttalad miljö och hälsopofil
Utbildad inom näringslära, kost och allergikunskap
Kunskap inom/utbildad inom träningslära/PT elelr liknande.
Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restauration Gubbhyllan
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid/Deltid
  • Kollektivavtal och individuell lönesättning
  • Anställning hel- eller deltid från April/maj 2018 och tillsvidare eller enligt ök.. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål.
  • Publicerat: 15 februari 2018

Besöksadress

Djurgårdsslätten 49
None

Postadress

C/O Wallberg, Anhaltsvägen 19
SOLLENTUNA, 19140

Liknande jobb


Kock till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Kock till Dössbergets Värdshus, Bjursås

19 april 2024

Chef at Bjørk

18 april 2024

Järnet bar söker kock

Järnet bar söker kock

18 april 2024