Driftledare till Marklyckans restaurang och kök

Arbetsbeskrivning

Inom Vård och Omsorg  produceras ca 4000 portioner/dag. Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra restauranger för seniorer. Vi levererar mat till vård- och omsorgsboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst. Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov. Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.



Vi söker nu en driftledare till Marklyckans kök. I uppdraget ingår även mottagningskök Brolyckan.
Marklyckans kök producerar 300 lunch, 120 desserter, 150 kvällsmat samt alternativrätter. En stor andel av dessa är specialkoster många med annpassad konsistens efter den enskildes behov.
En stor del av dessa portioner packas och skickas till andra enheter.


Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leda och fördela arbetet för dina medarbetare
- Delta aktivt i produktionen
- Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal
- Beräkna och tillaga alla typer av mat inkl. specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt samt försäkra att maten håller fullgod kvalitet innan utskick
- Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
- Delta i kökets kvalitetsarbete och säkerställa att kostriktlinjer följs
- Jobba med kostdatasystemet
- Delta vid ekonomisk uppföljning
- Kontakt med kunder och gäster i egna verksamheten

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion i storkök
- Erfarenhet av arbetsledning
- God datavana

För tjänsten krävs att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Ditt arbetssätt präglas av god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- Högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning
- Erfarenhet från offentlig verksamhet
- Goda kunskaper om mat för äldre

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning 100%, 
From: enligt överenskommelse
1 tjänst.

Ansökan
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 10 oktober
Ref nr: Vv 315/2016

Välkommen med din ansökan!

Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Örbring, Enhetschef
   019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
   019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
   019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
   019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
   019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
   070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
   019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
   019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
   076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
   019-21 49 67

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro Kommun Örebro
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 26 september 2016

Besöksadress

12345 12345 Örebro
None

Postadress

Box 30000
Örebro, 70135

Liknande jobb


Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

5 mars 2024

Måltidsenheten söker Kostbiträden som timvikarier

Måltidsenheten söker Kostbiträden som timvikarier

5 mars 2024