OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Normalt förekommande arbete i storkök; matlagning, tillagning av specialkoster, bakning, servering, diskning och städning av kök och matsal. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete i servicehuskök och erfarenhet av specialkoster. Serviceinriktad med god samarbetsförmåga. Snabb, flexibel och noggrann. Storhushållsutbildning är meriterande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ted Werme
0431-870 00
Maria Birgander
0431-870 00
Kerstin Strömberg
0431- 870 00
Fackliga företrädare nås via växeln
0431-870 00
Gruppchef drift och abonnenavdelningen Roger Karlsson
0431-870 00
Teknisk chef Mikael Fritzon
0431-870 00
Fackliga företrädare nås via kundtjänst
0431-870 00
Lokalvårdschef Pia Radil
0431- 469060
Birger Ekenstierna
0431-870 00
Måltidschef Jennie Andersson
0431-870 00