Energisk restaurangchef till Jensen´s Bøfhus

Arbetsbeskrivning

En kombination av ledarskap och daglig drift. Jensen's Bøfhus expanderar och söker en duktig och affärsdriven restaurangchef med placering i Göteborg. Som restaurangchef rapporterar du till regionchefen och blir ansvarig för restaurangens drift och ledningsteam. Detta innebär personalansvar för cirka 75 personer som är antingen tim- eller heltidsanställda.

Tillsammans med ditt ledningsteam blir ditt primära mål att skapa en attraktiv arbetsmiljö så att alla trivs och levererar en fantastisk service och kvalitet till restaurangensgäster i enlighet med Jensen's Bøfhus koncept.

Du fokuserar på att ständigt öka omsättningen och uppnå resultat genom kontinuerlig optimering av driften. Restaurangen skall naturligtvis gå med vinst och detta är ditt ansvar i rollen som restaurangchef. Detta innebär även att du i ditt dagliga arbete utgår från tre viktiga ledord: kvalitet, renlighet och service. Dessa ledord har varit en del av Jensen's Bøfhus koncept och besökande gästers upplevelse de senaste 25 åren. Det innebär att du måste vara väl förtrogen med konceptet och kunna driva en restaurang i enlighet med det. Du har ett nära samarbete med regionchefen och utöver detta får du även support med HR, marknadsföring, IT etc.

Ett ledarskap med struktur och affärsmässighet med fokus på konceptet - Du har flerårig erfarenhet från restauranger eller snabbmatskedjor och du kan branschen. Det är även viktigt att du har lång chefserfarenhet så att du kan leda genom andra på ett effektivt och affärsmässigt sätt. Du är en robust person som lätt får med dig andra och är enkel att samarbeta med.

Du har naturlig fallenhet för kontinuerlig uppföljning och hantering av budget och det präglar hela ditt arbetssätt. Du har t.ex. en välutvecklad förmåga att skapa verktyg och strukturer för att säkerställa kontinuerliga uppföljningar. Du är insatt i olika marknadsföringstekniker samt rekrytering av nya medarbetare - i synnerhet timanställda. Du är direkt och tydlig i din kommunikationsstil och kan använda denna så att målen uppfylls. Din ledarstil kännetecknas av att du kan ge tydlig och effektiv feedback när det behövs.

Med ett stort engagemang lever du för att dina gäster skall få en fantastisk upplevelse när de besöker din restaurang. Du agerar som en förebild och är mycket kvalitetsmedveten. Du är även en synlig ledare på restauranggolvet och sprider en god stämning bland medarbetarna så att arbetsmiljön är på topp.

Du trivs med varierande arbetstider och ser inget hinder i att arbeta kvällar och helger. Arbetet som restaurangchef är både krävande och utmanande med en stor andel frihet under ansvar. Dina resultat blir mycket synliga och du får en attraktiv lön och resultatbonus som är kopplat till prestation. Du erbjuds även att vidareutveckla dig i Jensen's Bøfhus' professionella utbildningssystem.

Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med 50 restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande 9 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Jensen's Food Group har mer än 2000 anställda och fler än 5,5 miljoner gäster om året. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jensens Böfhus GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tjänsten är tillsvidare och på 100%.
  • Publicerat: 14 augusti 2013

Liknande jobb


24 april 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

22 april 2024