Enhetschef till Kostservice

Arbetsbeskrivning

Kostservice är en resultatenhet underställd Produktionsstyrelsen som säljer måltidstjänster till grundskola, gymnasium, förskola samt omsorgsnämndens verksamhetsområden. För närvarande finns 1 centralkök, 38 beredningsskök, 17 mottagningskök. Tillsammans produceras ca 9 500 portioner per dag av 120 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vid Kostservice finns 5 enhetschefer som arbetar i ett team med ansvar för personal, produktion, kontakt med kunden, budgetuppföljning, kvalitetsuppföljning, matsedlar, råvaruval etc. Arbetsuppgifterna innebär t.ex. bemanning, utvecklingssamtal, personalmöten/information, fakturahantering, kostnadsuppföljning, kvalitetsredovisning, matråd, kundmöten, matsedelskomposition, råvaruval, kostnads- och näringsvärdesberäkningar. Enhetschefen rapporterar direkt till Resultatenhetschefen för Kostservice och ingår i Kostservice ledningsgrupp. Inom enheten pågår ett omfattande utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Restaurangchefsutbildning eller kostekonomutbildning eller därmed jämförbar utbildning och/eller erfarenhet. Vi söker Dig som har förmågan att skapa förtroende, leda och entusiasmera medarbetare och på ett tydligt sätt kan kommunicera i tal som skrift. Du bör ha erfarenhet av arbete i restaurangkök och/eller storhushåll och ha ett genuint intresse för mat. Du skall vara en förändringsvillig ledare, med ett tydligt fokus på gäst/kundperspektivet. Tidigare erfarenhet av ledarskap inom servicesektorn är meriterande då speciellt inom restaurang och storhushåll. Flertalet anställda hos oss är kvinnor varför vi särskilt välkomnar män som sökande.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kiruna kommun söker Kostchef

Kiruna kommun söker Kostchef

28 augusti 2023

Måltidschef

24 augusti 2023

Kostchef

16 augusti 2023

Vegan och vegetarisk kock sökes

4 augusti 2023