OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostservice är en resultatenhet underställd Produktionsstyrelsen som säljer måltidstjänster till grundskola, gymnasium, förskola samt omsorgsnämndens verksamhetsområden. För närvarande finns 1 centralkök, 38 beredningsskök, 17 mottagningskök. Tillsammans produceras ca 9 500 portioner per dag av 120 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vid Kostservice finns 5 enhetschefer som arbetar i ett team med ansvar för personal, produktion, kontakt med kunden, budgetuppföljning, kvalitetsuppföljning, matsedlar, råvaruval etc. Arbetsuppgifterna innebär t.ex. bemanning, utvecklingssamtal, personalmöten/information, fakturahantering, kostnadsuppföljning, kvalitetsredovisning, matråd, kundmöten, matsedelskomposition, råvaruval, kostnads- och näringsvärdesberäkningar. Enhetschefen rapporterar direkt till Resultatenhetschefen för Kostservice och ingår i Kostservice ledningsgrupp. Inom enheten pågår ett omfattande utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Restaurangchefsutbildning eller kostekonomutbildning eller därmed jämförbar utbildning och/eller erfarenhet. Vi söker Dig som har förmågan att skapa förtroende, leda och entusiasmera medarbetare och på ett tydligt sätt kan kommunicera i tal som skrift. Du bör ha erfarenhet av arbete i restaurangkök och/eller storhushåll och ha ett genuint intresse för mat. Du skall vara en förändringsvillig ledare, med ett tydligt fokus på gäst/kundperspektivet. Tidigare erfarenhet av ledarskap inom servicesektorn är meriterande då speciellt inom restaurang och storhushåll. Flertalet anställda hos oss är kvinnor varför vi särskilt välkomnar män som sökande.