Erfaret restaurangbiträde/Kock

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning:

Grekiska kolgrillbaren är en väletablerad franchisekedja med ett tjugotal restauranger runt om i Mälardalsregionen som nu expanderat med sin första restaurang i Skåne. Vårt koncept är lika enkelt och unikt idag som vid starten 1995 - välsmakande grekisk sommarmat året runt till priser som alla känner att de har råd med. För menyer etc. kan du besöka www.grekiskakolgrillsbaren.se


Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är mycket varierande men framförallt handlar det om beredning så som skära och förbereda grönsaker, ansvara för hygien och egenkontroll, portionera mat till gäster och stå i kassan. Man ska även sköta kolgrillen vid behov.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning och då gärna restaurangutbildning men det är inget krav.

Personliga egenskapar:
Det viktigaste är att du är serviceminded, flexibel, stresstålig, trivs med ett högt tempo och har en vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i en utpräglad servicebransch där vi utgår ifrån devisen "kunden i centrum" och med ett leende på läpparna kommer vi långt!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Grekiska kolgrillsbaren STOCKHOLM
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Deltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Vidbehov anställning/ timanställning
  • Publicerat: 30 september 2013

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010