OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning:
Grekiska kolgrillbaren är en väletablerad franchisekedja med ett tjugotal restauranger runt om i Mälardalsregionen som nu expanderat med sin första restaurang i Skåne. Vårt koncept är lika enkelt och unikt idag som vid starten 1995 - välsmakande grekisk sommarmat året runt till priser som alla känner att de har råd med. För menyer etc. kan du besöka www.grekiskakolgrillsbaren.se
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är mycket varierande men framförallt handlar det om beredning så som skära och förbereda grönsaker, ansvara för hygien och egenkontroll, portionera mat till gäster och stå i kassan. Man ska även sköta kolgrillen vid behov.
Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning och då gärna restaurangutbildning men det är inget krav.
Personliga egenskapar:
Det viktigaste är att du är serviceminded, flexibel, stresstålig, trivs med ett högt tempo och har en vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i en utpräglad servicebransch där vi utgår ifrån devisen "kunden i centrum" och med ett leende på läpparna kommer vi långt!