OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotellkedjan Scandic har för närvarande cirka 150 hotell med verksamhet i tio länder.Företaget ägs av EQT och har omkring 6 500 medarbetare, varav drygt hälften är lokaliserade i Sverige.Just nu befinner sig Scandic i en starkt expansiv fas med målsättning att inom de kommande åren öka antalet hotell i Norden, Ryssland, Nord- och Östeuropa.Vill även du vara med på vår dynamiska resa och göra Scandic till en av Europas främsta hotelloperatörer?! Restaurang Hasselbacken söker[personal till vårt kök[inför sommaren.[ Vi söker[två kockar med med tidigare erfarenhet av a la carte och[minst[6 års yrkesvana i köket.Ett glatt humör och team känsla är något vi ser som en självklarhet hos oss på[Hasselbacken.[[Våra me nyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag.Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.Tjänsterna har varierade arbetstider med betoning[på[kvällar och helger med start omgående fram t.o.m augusti.[ Vi kommer att intervjua och anställa löpande.Frågor och ansökningarn[tas emot på mejl[av kökschef[Rainer Lienert.Med totalt 16 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt från det lilla styrelsemötet till konferenser och banketter för upp till 220 personer.Hotellet andas en exklusiv miljö och restaurangen med tradition från 1920-talet ståtar med en exklusive interiör och utsikt över parken och saltsjön.Se även vår hemsidawww.restauranghasselbacken.seellerwww.scandichotels.se/hasselbacken Välkommen med Din ansökan![[
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist
Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor
johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson