Extrapersonal till vår bankett- och kongressavdelning

Arbetsbeskrivning

Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, hopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym.

Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker just nu flexibel personal till vår bankett- och kongressavdelning som vill och kan arbeta extra vid behov under höst och vinter på event och middagar. Vi söker bartenders, servitörer och garderobspersonal.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

• Servering av mat och dryck samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i vår Food & Drink-verksamhet eller sedvanliga garderobsuppgifter beroende på vilken tjänst du söker
• Erbjuda en hög servicenivå till våra gäster och öka gästtillfredsställelsen
• Möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en positiv inställning och som har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har minst 2 års erfarenhet av servering/bartending. För garderob behövs ingen tidigare erfarenhet, då utbildning ges på plats.

Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi ser att du som söker gillar att jobba med service och är gästfokuserad med en tillmötesgående Yes I Can!-attityd. Har du tidigare erfarenhet av restaurangsystemet Micros är det meriterande. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal i svenska och engelska, och ytterligare kunskaper i andra språk är meriterande. Du är minst 18 år och kan arbeta extra vid behov. Vi ser gärna att du studerar eller har en annan sysselsättning vid sidan om.

Gå in på: https://www.youtube.com/watch?v=a6tp639Yc1s för att se hur ett event kan se ut hos oss.

VI ERBJUDER

• Ett spännande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik.
• Anställningen är enstaka dagar (dvs. extra vid behov). Kvällar, helger och dagtid.
• En flexibel arbetssituation där du själv kan gå in och boka upp dig på arbetspass som passar dig, via vår app.
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja.

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Vi tar endast emot din ansökan via Recruto. Sista ansökningsdag är 15/7 2018, men observera att urval kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår HR-koordinator, Alexander Lindblad, 08-5050 6000.

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024