OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi ser att du serviceinriktad, snabb och matintresserad,
har goda kunskaper i HACCP samt erfarenhet av livsmedelsbutik eller restaurang i minst 3 år.
Vi utvecklar ständigt vårt sortiment så du bör vara nyfiken och lyhörd för nyheter på marknaden samt att ha lätt att jobba i grupp.
Du måste vara 18 år fyllda då vi serverar alkoholhaltiga drycker i våra barer som ligger i anslutning till våra färskvarudiskar.
Meriterande är om du gått grundkurs i livsmedelshygien och/eller HACCP hos ICA eller Anticimex.
Tjänsten är på 30-40h/vecka.
Kollektivavtal finns.
Lön enligt avtal.
Provanställning 6 månader.
Tillträde omgående.
Vi tar endast emot postala svar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Färskvaruchef Sara Gentzel
Färskvaruchef Sara Gentzel
08-54528161
Butikschef Jorun Persson
Försäljningschef kolonial Rebecca Kjerrman
Kolonialchef Rebecca Kjerrman
Färskvaruchef Sara Gentzel