Färskvarupersonal

Arbetsbeskrivning

Vi ser att du serviceinriktad, snabb och matintresserad,
har goda kunskaper i HACCP samt erfarenhet av livsmedelsbutik eller restaurang i minst 3 år.
Vi utvecklar ständigt vårt sortiment så du bör vara nyfiken och lyhörd för nyheter på marknaden samt att ha lätt att jobba i grupp.
Du måste vara 18 år fyllda då vi serverar alkoholhaltiga drycker i våra barer som ligger i anslutning till våra färskvarudiskar.

Meriterande är om du gått grundkurs i livsmedelshygien och/eller HACCP hos ICA eller Anticimex.

Tjänsten är på 30-40h/vecka.
Kollektivavtal finns.
Lön enligt avtal.
Provanställning 6 månader.
Tillträde omgående.

Vi tar endast emot postala svar.

Kontaktpersoner på detta företaget

Färskvaruchef Sara Gentzel

Färskvaruchef Sara Gentzel
08-54528161
Butikschef Jorun Persson

Försäljningschef kolonial Rebecca Kjerrman

Kolonialchef Rebecca Kjerrman

Färskvaruchef Sara Gentzel

Sammanfattning

  • Arbetsplats: NK SALUHALL STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid/Deltid
  • Timlön enligt avtal med handels.
  • Publicerat: 7 oktober 2013

Besöksadress

HAMNGATAN 18-20
STOCKHOLM

Postadress

NK 169
STOCKHOLM, 11177

Liknande jobb