Fazer Food Services söker köksmästare till restaurang Morellen

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Restaurang Morellen är en företagsrestaurang beläget i Uppsala Business Park / Fyrislund. Restaurangen serverar ca 450lunch/dag och levererar ca 700/lunch per dag till systerrestaurangerna SGU & Blå korset

Övrig verksamhet är catering, konferens, fika, festvåningsbeställningar m.m.

Våra gäster betyder allt för oss!

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla restaurangverksamheten till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus till såväl företag som privatpersoner.

I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga arbetsuppgifter som köksmästare. Vår ambition är att laga så mycket som möjligt från grunden. På Morellen jobbar vi med traditionell och modern husmanskost med inriktning mot mer gröna smaker och tillbehör.

Vi söker dig som besitter goda ledaregenskaper och har stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet. Du har god erfarenhet av köksekonomi, är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.

Vi vill att du har relevant branschutbildning, att du tycker att förändringar är positivt och utmanande och att du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenheter ifrån storkök är ett krav.

Arbetsuppgifter:

• Huvudansvar för all matlagning
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Verksamhetsplanering
• Huvudansvar köksekonomi, lager, råvaruhantering samt inventering av råvarulager
• Vara delaktig i månadsbokslut
• Huvudansvar för egenkontroll
• Menyskrivning 


Arbetstid: 06.00 -15.00 Heltid, dagtid

Kvälls och helgarbete kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Intervjuer kommer att ske löpande då tjänsten ska tillsätts snarast.

Kvalifikationer

• Minst 5 års branschvana i ledande befattning restaurang/storhushåll
• Haccp utbildad
• God datavana – kan hantera Officepaket
• Goda referenser
• Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift.
• Goda kunskaper i Mashie är meriterande


Arbetstid: 40 timmar i veckan
Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Micael Påls 018-15 55 30

Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2016-11-30
Placeringsort: Uppsala

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 21 oktober 2016

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023

Köksmästare

16 november 2023