Fazer söker kock till skillingaryds lägerrestaurang

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Restaurangen är belägen på Skillingaryds skjutfält. Restaurangen serverar ca 100 lunchgäster måndag till torsdag. När försvarsmakten övar, kan det vara upp till 300 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar

Vi söker dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är mycket serviceinriktad. Lägerretaurangen är en liten enhet med få anställda, vilket kräver att du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök såsom matlagning, salladsberedning, kassa, varubeställningar, egenkontroll, rapporteringar, disk, städning mm.

Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har restaurangskola eller likvärdig utbildning och minst fem års vana från matlagning och köksarbete

Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt

Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, på din förmåga att ta egna initiativ och att du kan arbeta självständigt.

Att du har goda kunskaper i egenkontroll och gärna utbildning i HACCP

Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är viktigt då du kommer att ha mycket gästkontakt, samt har goda datakunskaper

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Restaurangchef, Katarina Sällberg, tel. 0381-18060.

Tjänsten är 75 %.  Normalt måndag-fredag. Helger och tjänstgöring på mertid kan förkomma vid övningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Sista ansökningsdag: 2016-09-20

Placeringsort: Skillingaryd. Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, nås via vår växel på tel. 08-470 72 00.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Deltid -
  • Publicerat: 2 september 2016

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024