Food & Beverage Business Developer

Food & Beverage Business Developer

Arbetsbeskrivning

Vi är Inte ett hotell utan Steam Hotel är så mycket mer än 263 rum, en stor Pool Club, en rooftop-restaurang med hisnande utsikt och konferensrum med plats för 450 gäster. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra, en annan värld med en ny historia, en plats där vi skapar minnen.

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa minnen för våra gäster.
Vi söker en positiv, initiativrik och strukturerad Food & Beverage Business Developer till vårt team för att säkerställa optimeringen av våra food & beverage enheter samt att våra gäster får den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster i alla våra food & beverage enheter. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

- Optimering
- Merförsäljning
- Gästflöden
- Utveckla F&B affärer inom Steam Hotel
- Kommunikation - Intern samt Extern
- Analysera F&B affärer inom Steam Hotel

-

Vi ser att du har lätt för att ta kontakt med människor, är en relationsbyggare och har en naturlig ja-attityd både mot gäster och kollegor. Du kommer ansvara för den interna- och externa kommunikationen kring restaurangernas flöden och säkerställa att rätt information finns i våra bokningssystem. Du kommer ha ett nära samarbete med säljavdelningen, meeting och event och övriga driftsavdelningar.



Om du känner igen dig i nedan punkter så tveka inte att söka tjänsten, du kommer inte att ångra dig!

- Mångårig yrkeskunskap inom restaurang
- Bra kommunikativ förmåga, både svenska och engelska
- Mål- och resultatinriktad
- Känner ett högt ägandeskap för ditt arbete
- Har ett strukturerat arbetssätt
- Är sälj drivande



Lite mer om våra restauranger

På entréplan ligger Chamberlin Grill en modern krog med stadspuls i ett industriromantiskt vardagsrum där stora blyinfattade fönster vetter ut mot Mälaren. I Chamberlin Grill har köksmästare Ulf Eriksson skapat en meny med mat formad av energi och kraft ur eld, kol och ånga, och globalt influerad av nutiden i en urban inramning.

En trappa upp från Chamberlin Grill har vi skapat vårt italienska barkök - Di Sopra. En avslappnad liten kvartersbar i lekfull, rustik och internationell miljö. Här slinker du in för att smaka antipasti, pasta och vin. Precis som i Italien så värnar även vi om kärleken till råvaran och hantverket för att skapa enkel men välsmakande mat utan krusiduller.

Högst upp på 18e våningen ligger Locavore - vår asian fusion restaurang där köksmästare Victor Björnberg hämtar inspiration från hela världens hörn. Rätterna serveras i formatet ”lite mindre” och hos oss äter du med fingrar och pinnar, långt ifrån en traditionell middag. Glada människor fyller våningen alla veckans dagar och det är här festen börjar - på Locavore mår man bra, äter gott och får en upplevelse för alla sinnen, musiken, stämningen, maten och de magiska drinkarna!

Med start snarast kan vi erbjuda en anställning om med 6 månaders provanställning.

Arbetstider vanligen vardagar kl. 8-17 men även kvälls- och helgjobb förekommer.

Tjänst: Food & Beverage Business Developer

Rapportering: Direkt till F&B Manager

Anställning: Tillsvidare 100%

Tillträde: Omgående

Ansökningar behandlas löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 januari 2023
  • Ansök senast: 2 juli 2023

Liknande jobb


Hovmästare till Ottoskök

Hovmästare till Ottoskök

21 maj 2024