OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en avdelningschef som skall ansvara för vår Eventavdelning. Vi söker dig som har utbildning inom F&B samt dokumenterad erfarenhet från Eventverksamhet sedan tidigare. Rollen rapporterar till hotellets F&B Manager.
I rollen som Event Manager skall du:
* Utveckla och motivera medarbetare inom det egna ansvarområdet samt säkerställa adekvat kompetens- och utbildningsnivå inom avdelningen.
* Vidareutveckla produkt-, service- och konceptutvecklingen tillsammans med F&B- ledningen på Grand Hôtel
* Aktivt medverka vid arrangemang samt vid uppföljning av dessa
* Arbeta nära projektledare för att optimera varje event
* Ansvara för att lokaler och material underhålls och vårdas
* Budgetansvar och kostnadsuppföljning
* Månadsuppföljning och rapportering
* Ansvara för och fastställa att resultatmål uppnås
* Kontering och granskning av fakturor
* Ansvara för att databaser och kassasystem är uppdaterade och funktionella
* Ha omfattande kunskaper i de hjälpsystem som används inom F&B (Sevenrooms / Timeplan / Simphony / Delphi)
* Svara för marknadsplan för festvåning och mötesverksamheten i samråd med marknads/försäljningschef.
* Deltaga i avdelningschefsmöten enligt fastställt mötesschema.
* Tjänstgöra som Manager In Charge
För mer information om tjänsten kontakta F&B Manager Karl Persson, 070-100 18 05
Bakgrundskontroller genomförs på de kandidater som går vidare i processen.
Välkommen att skicka in din ansökan via Cheffle!