Grand Hotel söker Hovmästare till baren

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter dig som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel. Cadierbaren, i sin nuvarande form, invigdes i mitten av 1980-talet. Sedan dess har den varit en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser. När vi nu byggt har vi behållt känslan men ökat ytan och öppettiderna. I den nya baren kommer våra gäster fortsättningsvis att kunna njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea Vi söker nu efter hovmästare deltid som vill vara delaktiga i att skapa en för Stockholm helt ny produkt vad gäller service och utbud. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära ansvaret för den operativa driften inom personalområdet samt att tillsammans med avdelningschefen utveckla personal och förbättra kvalite i enlighet med Grand Hotels kriterier. Dina arbetsuppgifter kommer även att ansvar för arbetspasset, personalträning samt redovisnings- och kassaavstämningar. Du kommer att arbeta på ett rullande schema med både dagar och kvällar samt även vissa morgnar. Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger. Vi ser att du har minimum tre år i arbetsledande befattning inom hotell och/eller restaurang. Du har mycket goda mat- och dryckeskunskaper och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite. Tjänsten kräver även en god ekonomisk förståelse. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi får jobba med dig.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Nya Grand Hotel
  • 1 plats
  • Deltid
  • Publicerat: 30 maj 2007
  • Ansök senast: 8 juni 2007

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010