Grand Hotel söker Souschef till Verandaköket

Arbetsbeskrivning

Grand Hotel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm som bedriver hotell, konferens, festvåning och restaurangverksamhet.Grand Hotel är ett av de få utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer och det enda hotellet i Sverige som är medlem i The Leading Hotels of the World och av InterContinental Hotels & Resorts.Grand Hotel är ett helägt dotterbolag till Investor AB.Grand Hotels Verandan är öppen alla dagar under året för frukost, lunch och middag och är en klassisk restaurang med en internationell meny.Grand Hotel Stockholm är ett helägt dotterbolag till Investor. Grand Hotel söker nu en Souschef som vill laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror.Du kommer vara en av två souschefer och Du har därmed ansvar för ett skift.Service och kvalitet är för dig en självklarhet och vi arbetar i ett drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens Vi ser att du har kockutbildning och hunnit arbeta något år inom detta yrke. Grand Hotel erbjuder Dig utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter i form av bla ett heltäckande utbildningsprogram.Vi arbetar aktivt med personalvård och har bla ett personligt friskvårdskonto med tillgång till ett gediget utbud av aktiviteter.Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i slutet av november.Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt överenskommelse.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Nya Grand Hotel
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 6 november 2009
  • Ansök senast: 22 november 2009

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024