Gruppledare/1:e kock

Arbetsbeskrivning

Som en del av Region Gotland ansvararar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning och koncernsamordning. Förvaltningen erbjuder även internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar. Våra cirka 600 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Köket är ett av 27 tillagningskök inom Regionens avdelning Måltid. I Strandgärdets kök produceras måltider till Visby lasarett och en del äldreboende i Visby med omnejd. Inom köksområdet har vi även serveringarna på Strandgärdet (lasarettet), Café Korpen och seniorboendet Gråbo. Köket har produktion alla dagar under året.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska tillsammans med enhetschefen och vår 1.a kock vara delaktig i ledningen av vår verksamhet inom köksområdet. I jobbet ingår att medverka vid planering av måltidsproduktion och se till att kunderna får det de har beställt. Arbetet innebär även att kunna anpassa måltiderna utifrån olika behov av specialkost.

Du ska tillsammans med den övriga personalen i köket förbereda, tillaga och distribuera måltider. Ett gemensamt ansvar är att produktionen genomförs på ett säkert, ekonomiskt och rationellt sätt, utifrån gällande förutsättningar.

Du sätter dig in i och följer regelverket, som exempel att tillse efterlevnaden av olika mål och policy, men även att produktionen genomförs på ett säkert sätt genom att följa egenkontrollprogram och maskininstruktioner. Du är inte främmande för att delta i arbetsrotation och kan tänka dig göra alla sysslor som förekommer såväl inom köksområdet men även i ett annat kök.

Du är med och skapar goda relationer både med gästerna/kunderna och arbetskamraterna. Vi arbetar tillsammans med kunderna för att ständigt bli bättre och att marknadsföra matglädjen i måltiderna för att få in måltiden som en del av kundernas verksamhet.

I arbetet kan ingå att delta i olika projekt för utveckling av hela avdelningens verksamhet.

Helgtjänstgöring varannan helg ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.

Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkost.

Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.

Du har tidigare erfarenhet av personalledning.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kristina Björkander
0498-268680
Avtalsområde kommunal, facklig information.
0498-269000
Enhetschef Kristina Björkander
0498-268680
Enhetschef Kristina Björkander
0498-26 86 80

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Gotland, Köksområde Strandgärdet VISBY
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-04-01 , upphör: 2018-02-28 .
  • Publicerat: 2 februari 2017

Besöksadress

Visborgsallén 19 Visby
None

Liknande jobb


Kock till Vallaskolans kök

Kock till Vallaskolans kök

16 maj 2024

Sommarvikarier sökes till köket på ICA Maxi Karlskoga

16 maj 2024