Hasselbacken söker Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Hasselbacken söker en ambitiös, matglad och passionerad Sous Chef

 Vi erbjuder dig att bli del av ett team glada kockar med klar ambition att göra det bästa av det dagen och säsongen har att erbjuda

Hemgjort, ärligt, rustikt, generöst och vällagat från grunden är våra ledord.

Vårt läge på Djurgården bjuder på både utmaningar och förutsättningar. Ofta handlar det om att servera många gäster mat samtidigt, från vårt middagsbord, brunch eller i våra bankettsalar

Vi har öppet från frukost till middag alla dagar i veckan

 

Du har minst fem års erfarenhet och gärna erfarenhet som Sous Chef eller köksmästare

Vi förväntar oss att du har goda ledaregenskaper, bra driv, kan jobba i högt tempo och att du har ett GENUINT kärleksförhållande till mat!

Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Tjänsten är heltid fördelat på lunch och kvällsvecka samt varannan lördag

 

Välkommen till oss på Hasselbacken, en stockholmsklassiker i förändring!

 

Maila svar med CV till Michael.soderberg@scandichotels.com

Intervjuer kommer att ske löpande

Kontaktpersoner på detta företaget

Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist

Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor

johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Hasselbacken Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt överrenskommelse
  • heltid år
  • Publicerat: 10 juni 2014

Besöksadress

Hazeliusbacken 20
None

Postadress

Box 102 74
Stockholm, 10055

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024