OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hasselbacken söker en ambitiös, matglad och passionerad Sous Chef
Vi erbjuder dig att bli del av ett team glada kockar med klar ambition att göra det bästa av det dagen och säsongen har att erbjuda
Hemgjort, ärligt, rustikt, generöst och vällagat från grunden är våra ledord.
Vårt läge på Djurgården bjuder på både utmaningar och förutsättningar. Ofta handlar det om att servera många gäster mat samtidigt, från vårt middagsbord, brunch eller i våra bankettsalar
Vi har öppet från frukost till middag alla dagar i veckan
Du har minst fem års erfarenhet och gärna erfarenhet som Sous Chef eller köksmästare
Vi förväntar oss att du har goda ledaregenskaper, bra driv, kan jobba i högt tempo och att du har ett GENUINT kärleksförhållande till mat!
Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.
Tjänsten är heltid fördelat på lunch och kvällsvecka samt varannan lördag
Välkommen till oss på Hasselbacken, en stockholmsklassiker i förändring!
Maila svar med CV till Michael.soderberg@scandichotels.com
Intervjuer kommer att ske löpande
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist
Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor
johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson