Hovmästare

Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vill du vara vår hovmästare och leda och planera arbetet i vår restaurang? Vi söker dig som vill skämma bort våra gäster i restaurangen och vara del av att skapa en helhetsupplevelse för dem som besöker vår semesteranläggning.


I restaurangen serverar vi a la carte samt middagar till större sällskap och event. Vi serverar traditionella rätter från havet och skogen och har hållbarhet i fokus. Maten vi serverar utgör en del av en helhetsupplevelse för våra övernattande gäster och övriga gäster som kommer för att uppleva platsen och naturen här.


Vår restaurang är öppet från april till oktober och serverar primärt frukost och middag till sällskap och incheckade gäster. Under vår högsäsong under juli och augusti har vi öppet alla dagar i veckan och ett tiotal personer arbetar i restaurang-teamet. Under den perioden serverar vi frukost, enklare lunch och middag dagligen. Under för- och eftersäsong arbetar du primärt själv i restaurangen i team med kocken.


I din roll som hovmästare arbetar du primärt kvällstid med fokus på helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Planera, förbereda restaurangen inför kvällens bravader.
Inventera och beställa bartillbehör.
Leda övrig serveringspersonal utifrån våra satta rutiner.
Vara mellanleden mellan kök och servering för att få arbetet så smidigt som möjligt.

Vi är ett lite team som jobbar tätt ihop och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar i restaurangen. Vi ser gärna att du har egna idéer.
Vi utgår ifrån att du brinner för mat och dryck. Vi ser även att du är ordningsam, tar ansvar och gillar att samarbeta.
Vilka är vi?
Anfasteröd Gårdsvik är en semesteranläggning för den som vill uppleva en naturnära och bekväm semester. Vi började vår resa 2017 då vi tog över en anläggning med 60 år på nacken. Idag har vi 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog.
Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer.
Vi är ett team med flerspråkiga receptionister, flinka vaktmästare, gladlynta kockar, ihärdig serveringspersonal och en ledning. Under högsäsong är vi ca 20 personer. Under vintersäsongen är vi ca 5 personer.
Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden.


Vem är du?
-         Du är pålitlig och ansvarstagande.
-         Du har förmågan att själv planera din arbetsdag samt att leda andra.
Du är kvalitetstänkande, månar om hållbarhet och förstår värdet i begreppet ”matupplevelse”
-         Du kan arbeta både självständigt och i grupp och du känner stolthet i att leverera ett väl utfört arbete.
-         Du är glad och positiv.


Våra krav:
- 1 års serveringsvana.
- B-Körkort
-  Du ska kunna kommunicera väl på svenska och engelska
Omfattning: Vi erbjuder under sommaren 100%. Under för och eftersäsong ser vi att du jobbar minst varannan helg. Den mesta av arbetstiden fördelat på mars till november, med en fördelning av fler timmar under högsäsong och färre under lågsäsong.


Skicka ditt CV till jobb@anfasterod.se och motivera i ett medföljande brev varför just du skulle passa hos oss.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Anfasteröd Gårdsvik LJUNGSKILE
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 maj 2023
  • Ansök senast: 16 juni 2023

Postadress

Ljungs Åker 112
LJUNGSKILE, 45991

Liknande jobb


30 maj 2024

Hovmästare

Hovmästare

29 maj 2024