Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor!

Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor!

Arbetsbeskrivning

Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu Hovmästare med administrativ förmåga till våra konferenser och banketter och mässor våren 2022.
Vi söker nu en hovmästare som har dokumenterad arbetslivserfarenhet, minst 2 år i restaurangbranschen. Du ska tycka om att arbeta med kvalitet och professionalism. Det är viktigt att du arbetar bra i team och att du ser service som en självklarhet.
Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Gastronord, Food & wine, Allt för sjön samt företagsevent och banketter där vi behöver dig som är duktig i driften, brinner för service och har ordning och reda samt kan administrera och jobba i olika roller, verksamheter samt med stödsystem. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande.
Som Hovmästare hos oss ska du:
Har ett gediget intresse för ditt jobb och ser utmaningen och glädjen i att arbeta med service inifrån och ut. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att sköta en del administration och hjälpa projektledarkontoret. Du kommer få göra körschema, skapa PM, skyltar etc. Meriterande är att du tidigare har arbetat i ett CRM system.
Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda vid behov är det viktigt att du trivs med och har dokumenterad erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs.
Vi ser att du är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det mest behövs. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo. Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Anställning
Tjänsten är en säsongs/visstidsanställning från 1 februari – 30 april 2022, med möjlighet till förlängning. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail detta enligt GDPR förordningen.
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev samt svarar på några frågor.
Vi undan ber oss alla säljsamtal från rekryteringsföretag för denna tjänst, då vi har valt att sköta rekryteringen själva.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 december 2021
  • Ansök senast: 2 januari 2022

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Hovmästare till anrika Åkerblads Hotell

Hovmästare till anrika Åkerblads Hotell

3 juni 2024

30 maj 2024