OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sedvanliga hovmästar uppgifter.
Stötta och vara ett bollplank för restaurangansvarig i följande frågor:
Schema.
Vin.
Personal.
Kampanjer.
Planering.
4-5 års minimum av hovmästar / restaurangansvars arbete.
Goda dryckeskunskaper.
Ekonomi.
Service.
Planering.
Inköp.
Förhandlingar.
Buco Nero ligger i hjärtat av Vasastan.
Öppnade 2010 och är en klassiker bland de boende i området och även en destination för Stockholms besökare. Vi serverar cirka 500 personer varje dag med lunch och middagssittning.
Lokalen i sig är unik och väldigt designad.
Stor matsal med en tillhörande bar med cirka 40 sittplatser.
Höst och vinter är när Buco Nero alltid är fullsatt.
Efter som gästerna är väldigt återkommande gör det att stämningen blir väldigt trevlig och en liten hemma hos oss känsla skapas.
Snabbt kök med vällagad mat.
Kontaktpersoner på detta företaget
Richard Sandström
08221935
Köksmästare Pär Harlert
Lina Jahnsson
Richard Sandström
08221935
Sacha Smederevac
08221936
Driftansvarig Richard Sandström
08221935
Restaurangansvarig Lina Jahnson
08229136
Restaurangchef Micke Frykberg
08221935
Richard Sandström
08221935