OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostservice erbjuder måltidstjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Kostservice har cirka 120 medarbetare.
ARBETSUPPGIFTER
Placering på restaurang Jakobsgård skola.
I tjänsten ingår ansvar för tillagning av måltiden samt specialkoster och även utskick av varmmat till några små enheter. Samt att leda och fördela arbetsuppgifter i köket.
Arbetet innefattar förutom den dagliga verksamheten även ansvar för råvarubeställningar, specialkosthantering, disk, städ, egenkontroll, statistik och att givna riktlinjer följs.
Visst arbete sker via dator såsom matbeställningar, statistik och uppföljningsarbete.
KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterad utbildning som kock/kokerska med specialkost.
Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Du skall ha datavana.
Stor vikt läggs vid att du har förmågan att arbeta självständigt såväl som i arbetslag, du är en noggrann, flexibel, serviceinriktad person.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja.
Samt arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund och därmed vara en god representant för Borlänge Kommun och Kostservice
Kontaktpersoner på detta företaget
Sarah Andersson, enhetschef
0243-666 13
Kommunal sektion 13
0243-743 00
Vision
0243-747 55
Lars Wilhelmsson, verksamhetschef kost-och lokal
0243-747 60
Ledarna
0243-741 12
SKTF
0243-747 55