OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
GöteborgsOperan vision är att bli ett av Europas mest intressanta operahus.Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal.GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda.Vi omsätter ca 380 miljoner kronor.GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda Vi söker en kallskänka till GöteborgsOperans restaurang, i fantastisk miljö i operahusets foaje.Här serveras lunch på vardagar, a la carte i samband med föreställning och större evenemang anordnas vid tillfälle.GöteborgsOperans restaurang strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt servera ekologisk och närproducerad mat. Vi söker dig som sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare.Du har passion för matlagning, har höga ambitioner i såväl tillagning som presentation och har intresse för ett ekologiskt kök.Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet.Som person är du initiativrik, flexibel och du bidrar gärna till en god stämning på jobbet. Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet och utbildning inom restaurang på gymnasienivå eller liknande. Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid.Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% under cirka 1 år.Tillträde 1 april 2010 och möjlighet finns att arbeta på deltid före 1 april.Har du frågor om tjänsterna?Sista ansökningsdag är 1 februari 2010. Sök tjänsten på www.opera.se/jobb
Kontaktpersoner på detta företaget
Sanna Lundberg, Verkstadschef
031-108123
Katarina Grönberg, HR-specialist
031-108065
Lisbeth Kinberg Isaksson, Chef Kostym/Mask/Peruk
031-108229
Katarina Grönberg, HR Specialist
031-108065
Tord Gustafsson, ordförande GöteborgsOperan
0703-72 17 44
Lotta Dellback, HR-strateg, Koncernkontoret
0739-17 80 09