OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning
Café och försäljning av bröd och bakverk.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en kallskänka till vår verksamhet. I arbetet ingår sedvanliga arbetsguppgifter. Även viss försäljning kommer förekomma.
Mycket av arbetet består av att planera och förbereda sitt arbete. Förberedelserna kan till exempel vara att skala och skiva grönsaker och frukt, lägga in sill, grava lax samt göra kalla såser och desserter. Att beräkna åtgång och beställa hem varor kan också höra till kallskänkans arbetsuppgifter liksom att planera matsedel för de kalla rätterna.
Hygien är viktig i ett kök och kallskänkan måste hålla arbetsplatsen hygienisk genom att hantera livsmedel på ett korrekt sätt. Efter arbetspasset städas köket.
En kallskänka måste ha kunskaper om specialkost av olika slag, till exempel mat vid olika typer av allergier.
Det är viktigt att kunna vara snabb och effektiv under tidspress eftersom jobbet som kallskänka ofta är stressigt och tempot i köket är högt. Kallskänkan ingår i ett arbetslag med andra kallskänkor, kockar och köksbiträden/restaurangbiträden. För att arbetet ska fungera är det viktigt kunna samarbeta med övrig kökspersonal och med serveringspersonal.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du bör ha grundutbildning till kallskänka. Framförallt ser vi till att du har känsla för service. Du ska behärska svenska i tal och skrift.