OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Vi söker en glad och kreativ kallskänka till vårat köksteam.I arbetsuppgifterna ingår a'la carte, festvåning, buffeer, luncher samt konditori.Du bör vara noggrann, positiv, stresstålig och älska att laga mat samt ha en förmåga att hålla rent omkring dig.Man eller kvinna spelar ingen roll, anställningen avser schemalagt arbete alla dagar i veckan, både dag- och kvällstid.Scandic Hasselbacken har 112 rum och ligger naturskönt på Kungliga Djurgården mitt i Stockholm.Med totalt 16 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt från det lilla styrelsemötet till konferenser och banketter för upp till 220 personer.Hotellet andas en exklusiv miljö och restaurangen med tradition från 1920-talet ståtar med en exklusive interiör och utsikt över parken och saltsjön.
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist
Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor
johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson