Kallskänka Elwing & Co. Catering

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren kallskänka med minst 4 års yrkesvana och erforderlig utbildning till vårt cateringkök. Du är yrkesskicklig, noggrann och lagar mat med hjärtat. Tjänsten är heltid med start i September 2015

Arbetstiden är varierande men i huvudsak förlagd till dagtid vardagar.

Inför Hösten 2015 expanderar vi med nya avtal tillsammans med flera företag, institutioner och i ett exklusivt samarbete där vi bla. sköter om all mat & dryck i Berwaldhallen.

Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Vår mat lagas med kärlek och omtanke. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag, våra produktionslokaler ligger på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana.

Elwing & Co. Catering är medlemmar i SHR och tillämpar individuell lönesättning. Vi är f n 14 personer som arbetar heltid och har upp till 80 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang. Läs mer på www.elwingco.se och www.cateringbloggen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Personalansvarig Eva Blomqvist
08-51484880
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51 48 48 80
Kökschef Anders Ramsay
08-51484880 0736401384
Transportansvarig Henrik Forslund

Projektansvarig Calle Elwing
08-51 48 48 80
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80
Hovmästare Theres Jonsson
08-51 48 48 80
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51484880
Kökschef Anders Ramsey
0736-40 13 84
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Elwing & Co Catering
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och därmed FORA-försäkringar och avtalspension SAF-LO för våra anställda.
  • Publicerat: 25 juli 2015

Besöksadress

Anderstorpsvägen 20
None

Postadress

None
SOLNA, 17154

Liknande jobb


Produktionspersonal

14 maj 2024

Kallskänka

Kallskänka

22 maj 2024

Produktionsassistent - livsmedel

20 maj 2024