Kock

Arbetsbeskrivning

Stockholm Waterfront Congress Centre har tagit form. Nu har Sverige ett nytt modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.

Dags att utmana dig själv?
Vi söker nu en ny kollega till vårt allt växandet team av kockar på Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre. Som Kock rapporterar du till vår Chef de Partie/Sous Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Vill du arbeta på ett spännande hotell & kongress anläggning i en internationell miljö är det här något för dig.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av din Chef de Partie/Sous Chef
• Skapa välfungerande rutiner tillsammans med din Chef de Partie/Sous Chef
• Tillredning av luncher och middagar
• Att aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll


DIN PROFIL:
• Dokumenterad branschutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet
• Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och
har en hög ambitionsnivå.
• Kandidaten ska även ha en positiv serviceattityd gentemot gäster och medarbetare.
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass Behärskar svenska, engelska
flytande i så väl tal som skrift.

VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett kongress center och hotell mitt i Stockholm city
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
• Tillträde efter överenskommelse


För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor senast 8/8-2014. Vi rekryterar löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Benoît Garcia, Executive Chef 08-5050 6430. Facklig kontaktperson HRF, Marcus Sambo, 08-5050 6000

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010