Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Område måltid, Värnamo

Delar du vår passion för bra råvaror och fantastisk mat? Nu söker vi två nytänkande och kreativa kockar!

Vi söker
Vi söker nu dig, med mångårig erfarenhet som vill jobba som kock i vår verksamhet i Värnamo. Du som söker är utbildad kock eller har motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Om du har arbetserfarenhet kring att arbeta med specialkost, råvaror i säsong samt lakto-ovo vegetarisk mat ser vi det som positivt. Vi ser att du är van att planera menyer och göra egna inköp, och har därmed har god datavana. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett givande arbete med varierande arbetsuppgifter, då vi ser positivt på rotation inom arbetsgruppen. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för menyplanering och inköp. Du omges av kompetenta arbetskamrater som arbetar tillsammans i ett team, vi hjälper varandra över gränserna och lär av varandra. Ditt arbete är värdefullt både för Regionens medarbetare och för våra patienter. I vår restaurang tar vi även emot externa besökare där ditt serviceinriktade förhållningssätt skapar värde och ger resultat.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
På Område måltid lagar vi mat från grunden och tillhandahåller måltider till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. Vi kommer att överta produktionen av enportionslådor från våra kollegor i Eksjö och här kommer våra kockar att ha en viktig roll kring att skapa näringsriktiga och goda rätter. Vi arbetar med pastörisering av dessa och på det sättet kan vi erbjuda måltider lagade från grunden utan tillsatser, dygnet runt, till våra inneliggande patienter. Våra patienter serveras en brickdukad lunch och middag och får där välja ur en 15 rätters á la carte meny som kompletteras med ett antal smårätter.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som brinner för att laga mat från grunden och utveckla nya spännande rätter till våra patienter och restauranggäster. Som person drivs du av att lära dig nya saker och tar snabbt till dig ny information och anpassar dig efter situationen. Du är ansvarsfull och lojal. Du är strukturerad och tar dig an arbetsuppgifter med glädje och energi. I arbetet kommunicerar du mycket med kollegor och kunder och vi vill därför att du har grundläggande kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och kvalitet i fokus. Vi arbetar hela tiden med förbättringar, vilket gör att du behöver vara lösningsorienterad och nytänkande. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Yvonne Axelsson via yvonne.axelsson@rjl.se. Vi ber dig att bifoga relevanta intyg på utbildning samt praktik eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Under denna rekrytering tillämpas ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Område måltid blev Sveriges bästa region i Ekomatsligan 2021 med 58 % ekologiska livsmedel. Område måltid medverkar till en måltidsupplevelse som präglas av glädje, kundnytta och trygghet. Vi serverar goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt medarbetare och besökare till restauranger, café och butik.

Vi söker ständiga förbättringar, är en hälsofrämjande arbetsplats och arbetar aktivt för att uppfylla Regionens hållbarhetsmål. Vi är kundfokuserade och skapar en gemensam plattform för måltidsfrågor.

Våra medarbetares samlade erfarenheter och kunskap tas tillvara och bidrar till vår vision: Vi leder och driver den framtida måltidsutvecklingen inom Regionen!Här kan du läsa mer om Område Måltid som arbetsplats - Område Måltid - Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/verksamhetsstod-och-service-som-arbetsplats/maltid-som-arbetsplats/)

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Jönköpings län
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 maj 2022
  • Ansök senast: 31 augusti 2022

Besöksadress

Husargatan 4
None

Postadress

Husargatan 4
Jönköping, 55111

Liknande jobb


Kock Hotellkungshamn

Kock Hotellkungshamn

11 maj 2024

10 maj 2024

10 maj 2024

8 maj 2024