Kock

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren kock till vårt köksteam!
På The Lodge lägger vi stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga, och som en del i detta jobbar vårt kök i princip enbart med lokala råvaror från småskaliga producenter som görs från grunden. Utifrån denna filosofi komponerar sedan vår köksmästare Alexander Fohlin (tidigare ägare av SAV) tillsammans med köksteamet ihop en satt 4/8-rätters kvällsmeny efter säsong. Dagtid serveras en 2-rätters lunch.

Nu behöver vi utöka vårt kockteam och söker därför efter en ny stjärna till hotellets hjärta - köket.

Vi vill att du är en nyfiken lagspelare som brinner för att helhetsupplevelsen som levereras är något utöver det gästen förväntar sig. Vi ser restaurang och kök som en enhet och vi värderar samarbetet häremellan högt. Vi jobbar mycket över gränserna med framförallt restaurangen men även med våra andra avdelningar och vi förutsätter att du är social, trivs med att vara ute bland gästerna och servera maten.

Varaktighet: 100%
Arbetstid: Arbetstid fördelat på dag, kväll samt varannan helg.
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt.

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår F&B manager Tilda Holmqvist bjuda upp dig på en kaffe tillsammans med Alexander Fohlin högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: The Lodge
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 maj 2022
  • Ansök senast: 8 november 2022

Postadress

Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp
GENARP, 24798

Liknande jobb


KOCK

KOCK

30 maj 2024

Kock

Kock

30 maj 2024

Indisk kock

Indisk kock

30 maj 2024

Kock

Kock

30 maj 2024