Kock

Arbetsbeskrivning

Hekajo söker nu en Kock som älskar mat till en av våra verksamheter i Malmö

Denna tjänst innebär att du om kock skall skapa och tillaga lunch och festmat, du skall även ha kunskap av HACCP och vara medveten om innebörden av det. Dessutom ingår planering, inköp, städning, diskning m.m. Arbetstiden är varierande dagtid mellan 7:00 - 17:15. Det förekommer att man arbetar 2 -5 dagar i månaden även kvällar och helger.

Du måste vara intresserad av mat och tycka om nya idéer inom mat, ha en tydlig servicekänsla samt ha det "lilla" extra, tycka om att jobba med människor, stresstålig, punktlig, självgående och kunna ta egna initiativ. Vara noggrann med städning & hygien m.m.

Vi lägger stor tyngd på att du är servicemedveten, nytänkare, arbetsvillig samt att du tycker om att jobba i lag.

Vi kräver att du har minst 5 års erfarenhet som kock. Vi undanber oss att ni som INTE har kunskap och erfarenhet INTE skickar in ansökan. Det skapar bara onödigt arbete för oss.

Du kommer att komma till en fantastiskt trevlig arbetsplats med många underbara medarbetare.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HEKAJO AB
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Publicerat: 18 juli 2014

Postadress

BOX 454
MALMÖ, 20124

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010