Kock

Arbetsbeskrivning

Nu när sommaren går mot sitt slut, och sommarlov och semestrar snart är över, då är det äntligen dags för oss Restaurang Översten att öppna upp våra portar igen!

Från och med 1 september händer det mycket på Översten, lite av det gamla finns kvar, men mycket nya spännande saker kommer att ske. Därför söker vi en flexibel, driven och hungrig kock till vår verksamhet.

Som person skall du vara; effektiv och aktiv, påhittig och punktlig, noggrann och renlig, samt ha ett öga för detaljer och ha erfarenhet av att driva och utveckla ett restaurangkök.

Vi ser helst att du har minst fem års dokumenterad erfarenhet utöver adekvat utbildning. Att du har kunskaper om svensk husmanskost, a la carte, bufféer, gåsmiddag och julbord ser vi som en självklarhet.

Vidare värdesätter vi att du arbetar lugnt och metodsikt, är stresstålig, flexibel vad gäller dina arbetstider och att du är icke rökare.

Är du rätt person välkomnas du av ett relativt ungt team av medarbetare där du kommer att vara en av nyckelpersonerna. Du kommer att arbeta väldigt självständigt och få stort ansvar, och bland annat ansvara för egenkontroll, skriva menyer, inköp osv.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Översten
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Publicerat: 4 augusti 2014

Besöksadress

Regementsgatan 52
Malmö

Postadress

None
MALMÖ, 21748

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010