Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Energy, courage, enthusiasm!
Det är en stor del av NCH företagskultur.
Passar du in på ovan ledord och dessutom har en genuin passion för matlagning?
Då är DU förmodligen den vi söker!

Som kock på Clarion Hotel Gillet rapporterar du till hotellets Kökschef.
Tillsammans med ditt team skapar du oförglömliga gästupplevelser.

På Clarion Hotel Gillet är vi ett härligt gäng som tillsammans erbjuder 161 hotellrum, 23 konferenslokaler, restaurang Kitchen & Table samt Selma City Spa - allt mitt i centrala Uppsala.
Vår konferensavdelning är en stor del av hotellets verksamhet och vi har möteslokaler med kapacitet för 8 – 150 personer.
Till oss kommer företag och organisationer för dagkonferenser, utbildningar, kickoffer och styrelsemöten.

Jobbet

• Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat
• Utveckla nya koncept och menyplanering tillsammans med teamet
• Arbetar skift och helger
• 50%'tjänst med möjlighet till mer under högsässong
• Vi söker även dig som vill arbeta extra

Talangen

• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du har dokumenterad erfarenhet som kock, minst 2 års yrkeserfarenhet
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?!

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 januari 2023
  • Ansök senast: 23 februari 2023

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Kock Striker Örebro

Kock Striker Örebro

1 maj 2024

Kock till Allstar Kiruna

30 april 2024

Kock a'la carte

Kock a'la carte

30 april 2024

8 mars 2024