Kock

Arbetsbeskrivning

Vi serverar helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé – som trancheras av kockarna i restaurangen. Tillbehören väljer gästerna själva från tre generösa tillbehörsbord, där mycket är vegetariskt. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställes à la carte. Vi har en fantastisk vinlista där våra sommelierer guidar gästerna.
Butik med mat online. I butiken som ligger i anslutning till restaurangens entré erbjuds kvalitetskött, såser, gratänger, förrätter, desserter, egentillverkade charkuterier, ostar, och andra lokala delikatesser.
Lammet & Grisen i Sälen är en av Sveriges mest välbesökta restaurang. Vi är belägna på Lindvallens område. Vårt koncept är helstekta filéer som trancheras av våra kockar i restaurangen. Vår vinkällare är mycket uppskattad och innehåller ca 900 olika viner. Vi har en delbutik i anslutning till restaurangen där vi erbjuder många lokalproducerade produkter. Säsongen börjar i december och avslutas i april.
Vi är ett stort härligt gäng som jobbar i köket under vintersäsongen.
Vi jobbar i olika team bl a:
Stek - jobbar med att tillaga allt kött
Tranchör - skär upp och guidar om vårt kött till alla gäster i restaurangen
Kock, à la carte - förrätter, varmrätter, desserter
Buffé - förbereder alla tillbehör och tillagar även a la minute under kvällen
Disk - en av de viktigaste tjänsterna, förser oss med ren disk
Butik - vår delibutik där vi säljer mycket lokalproducerade produkter

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LAMMET & GRISEN I SÄLEN AB SÄLEN
  • 3 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 oktober 2023
  • Ansök senast: 17 november 2023

Besöksadress

LINDVALLEN
None

Postadress

Fjällvägen 21
SÄLEN, 78067

Liknande jobb


Kock omgående

Kock omgående

15 maj 2024

Kock

15 maj 2024

Kock deltid

Kock deltid

15 maj 2024

15 maj 2024