Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Hotel Skeppsholmen söker kock

Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet med vällagad mat från grunden.

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu en kock till vår à la carterestaurang Långa Raden. Food- & beveragedelen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu dig som tillsammans med resten av köksteamet vill vara med i vår resa mot framtiden.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet. Vi är svanenmärkta och jobbar aktivt med vårt miljötänkt och hållbarhet. I vår kommer vår nya köksträdgård stå klar och kunna leverera örter och grönsaker i världsklass. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket och göra våra egna korvar, sylter och inläggningar.

JOBBET
Ansvara för din station före, under och efter service
Tillaga mat från grunden enligt vårt koncept och menyer
Hålla kvaliteten och tillaga maten enligt vårt koncept
Tjänsten är en heltid och innefattar varierande arbetstider mestadels på kvällar med varannan helg ledig
TALANGEN
Du är flexibel, stresstålig samt har en förmåga att växla upp i tempo när det behövs
Du måste ha ett par års erfarenhet
Du ser lösningen, inte problemet
Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
Du gillar att jobba på alla stationer i köket då vi jobbar med rotation
Du är på ansvarstagande och kan styra din station själv
VAD ERBJUDER VI DIG?
En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team
En pulserande miljö där vi lagar god mat från grunden
En varierande arbetsdag med både konferensmåltider, a la carte och festvåningsverksamhet
Trygg och stabil arbetsgivare med många enheter inom koncernen
Anställning till 100% under 6 månader med möjlighet till förlängning




Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till alexander@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTEL SKEPPSHOLMEN AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 mars 2024
  • Ansök senast: 11 april 2024

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


Kock Sökes

2 maj 2024

Kock till tapasrestaurang

Kock till tapasrestaurang

2 maj 2024

Erfaren kock sökes

2 maj 2024